Klubb Ullevaal-Konseptene

 Klubb Ullevaal har tre forskjellige konsepter – rødt, hvitt og blått. Medlemmer i disse konseptene får tilgang til landskamper og cupfinaler på Ullevaal Stadion. Som medlem har du fast plass til hver kamp fra Ullevaals beste seter. Du har fast plass i egen losje, ved bord i restauranten eller våre mingleområder. I tillegg til å se på fotball, inviteres medlemmene til å spille fotballcup i Telenor Arena og golfturnering på Miklagard Golfklubb hvert år. Du kan lese mer om hvert av konseptene nedenfor.

Faglig Oppvarming

Som medlem i Klubb Ullevaal får du delta på Faglig Oppvarming med Jan Åge Fjørtoft før hver landskamp. Tidligere har bl.a. Åge Hareide og Kjetil Rekdal vært gjester på showet.

Forkjøpsrett

Forkjøpsrett til flere plasser på landskamper og andre arrangementer på Ullevaal Stadion. Dette gir deg mulighet til å sikre plasser på arrangementet du ønsker, før det blir utsolgt.

Tilgang til Meet

Tilgang til Meet Ullevaal sitt konferansesenter. Inkludert i medlemskapet får du dropin møterom for inntil 3 personer* og egen konferansepakker etter bedriftens behov.

* mandag-fredag 08:00-16:00

Les mer om konseptene våre nedenfor:

Rødt

Konseptet passer perfekt for deg som elsker fotball, og som vil oppleve landslaget og de andre arrangementene på Klubb Ullevaal sammen med kunder, ansatte, kollegaer eller familie i et uformelt minglemiljø.

Hvitt

For deg og dine beste kunder/samarbeidspartnere som ønsker reserverte plasser ved langbord/runde bord i restauranten med egen servitør. Plasser på kortsiden eller langsiden.

Blått

Topp-konseptet på Ullevaal Stadion!
Eksklusiv fingermat fra Fursetgruppens utvalgte restauranter og vin av ypperste klasse.