Bruk knappene under til å lese mer om VIP-tilbudene på Ullevaal Stadion

Folke-VIP

Pølsebuffet

Rødt

Mingle

Hvitt

Restaurant

Blått

Toppkonsept

Firmalosje

Din egen losje

Folke-VIP

Folke-VIP kan du kjøpe uten å være Klubb Ullevaal-medlem. Opplev Ullevaal stadion råeste utsikt fra Ullevaal Panorama! Inkludert i billettprisen er wienerpølser med lompe og brød, mineralvann fra Coca Cola, kaffe og små-sjokolader fra Freia. Ute på tribunen har du også myke polstrede seter med god utsikt fra familie-tribunen.

fra 925 kr

Fotboll andresduran lowres 2023 1 scaled
klubb ullevaal mal konsepter topp nyeste Op80

Rødt konsept

Konseptet passer perfekt for deg som elsker fotball, og som vil oppleve landslaget og de andre arrangementene på Klubb Ullevaal sammen med kunder, ansatte, kollegaer eller familie i et uformelt minglemiljø.

fra 17 000 kr

Hvitt konsept

For deg og dine beste kunder/samarbeidspartnere som ønsker reserverte plasser ved langbord/runde bord i restauranten med egen servitør. Sitteplasser på kortsiden eller langsiden.

fra 21 500 kr

6K6A3776 scaled
6K6A2552 scaled

Blått konsept

Topp-konseptet på Ullevaal Stadion!

Eksklusiv fingermat fra Fursetgruppens utvalgte restauranter og vin av ypperste klasse. Perfekt for deg når opplevelsen er viktig. Kort vei fra maten og ut til Ullevaals beste seter!

fra 27 500 kr

Firmalosje

Passer perfekt for deg som elsker fotball, og som vil oppleve landslagene våre. 

fra 21 500 kr

6K6A5682

Klubb Ullevaal-medlemsfordeler

Før våre fasiliteter åpner på kampdag arrangeres Faglig Oppvarming med Jan Åge Fjørtoft som konferansier og spennende gjester hver uke.

Som Klubb Ullevaal-medlem får du forkjøpsrett til øvrige arrangement på Ullevaal Stadion, som ikke er inkludert i ditt medlemskap.

Med over 37 møterom står Meet Ullevaal til disposisjon for alle våre medlemmer. Perfekt for korte og lange møter.