Bruk knappene under til å lese mer om VIP-tilbudene på Ullevaal Stadion

Folke-VIP

Rødt

Mingle

Hvitt

Restaurant

Blått

Toppkonsept

Folke-VIP

Folke-VIP kan du kjøpe uten å være Klubb Ullevaal-medlem. Her får du, i Ullevaal Panorama, servert god mat og drikke før kampstart. Ute på tribunen har våre gjester også myke polstrede seter med god utsikt fra familie-tribunen.

Rødt konsept

Konseptet passer perfekt for deg som elsker fotball, og som vil oppleve landslaget og de andre arrangementene på Klubb Ullevaal sammen med kunder, ansatte, kollegaer eller familie i et uformelt minglemiljø.

fra 16 500 kr

Hvitt konsept

For deg og dine beste kunder/samarbeidspartnere som ønsker reserverte plasser ved langbord/runde bord i restauranten med egen servitør. Sitteplasser på kortsiden eller langsiden.

fra 21 500 kr

Blått konsept

Topp-konseptet på Ullevaal Stadion!

Eksklusiv fingermat fra Fursetgruppens utvalgte restauranter og vin av ypperste klasse. Perfekt for deg når opplevelsen er viktig. Kort vei fra maten og ut til Ullevaals beste seter!

fra 27 500 kr

Klubb Ullevaal-medlemsfordeler

Før våre fasiliteter åpner på kampdag arrangeres Faglig Oppvarming med Jan Åge Fjørtoft som konferansier og spennende gjester hver uke.

Som Klubb Ullevaal-medlem får du forkjøpsrett til øvrige arrangement på Ullevaal Stadion, som ikke er inkludert i ditt medlemskap.

Med over 30 møterom og flere på vei står Meet Ullevaal til disposisjon for alle våre medlemmer. Perfekt for korte og lange møter.

Rødt

Konseptet passer perfekt for deg som elsker fotball, og som vil oppleve landslaget og de andre arrangementene på Klubb Ullevaal sammen med kunder, ansatte, kollegaer eller familie i et uformelt minglemiljø.

Hvitt

For deg og dine beste kunder/samarbeidspartnere som ønsker reserverte plasser ved langbord/runde bord i restauranten med egen servitør. Plasser på kortsiden eller langsiden.

Blått

Topp-konseptet på Ullevaal Stadion!
Eksklusiv fingermat fra Fursetgruppens utvalgte restauranter og vin av ypperste klasse.

Klubb Ullevaal har tre forskjellige konsepter – rødt, hvitt og blått. Medlemmer i disse konseptene får tilgang til landskamper og cupfinaler på Ullevaal Stadion. Som medlem har du fast plass til hver kamp fra Ullevaals beste seter. Du har fast plass i egen losje, ved bord i restauranten eller våre mingleområder. I tillegg til å se på fotball, inviteres medlemmene til å spille fotballcup i Telenor Arena og golfturnering på Miklagard Golfklubb hvert år. Du kan lese mer om hvert av konseptene nedenfor.

Medlemsfordeler

Faglig Oppvarming

Som medlem i Klubb Ullevaal får du delta på Faglig Oppvarming med Jan Åge Fjørtoft før hver landskamp. Tidligere har bl.a. Åge Hareide og Kjetil Rekdal vært gjester på showet.

Forkjøpsrett

Forkjøpsrett til flere plasser på landskamper og andre arrangementer på Ullevaal Stadion. Dette gir deg mulighet til å sikre plasser på arrangementet du ønsker, før det blir utsolgt.

Tilgang til Meet

Tilgang til Meet Ullevaal sitt konferansesenter. Inkludert i medlemskapet får du dropin møterom for inntil 3 personer* og egen konferansepakker etter bedriftens behov.

* mandag-fredag 08:00-16:00

Ønsker du mer informasjon?