fbpx

Våre Klubb Ullevaal medlemmer 2021

Allkopi NetPrint

Allkopi NetPrint er et fremoverlent moderne trykkeri og mediehus, som leverer ditt uttrykk på alle nye og tradisjonelle flater. Vi er norges største grafiske miljø og våre 15 lokasjoner rommer alt fra designere, fotografer og trykkmaskiner til rammeverksteder, stanser og storformatproduksjon.

Handelsbanken

Handelsbanken har passert 205 milliarder i utlån til norske kunder. Vårt mål er å gi de beste kundene i både person- og bedriftsmarkedet Norges beste bankopplevelse gjennom personlig og lokal service, i tillegg til smarte løsninger og konkurransedyktige priser.

Thon Hotels

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder. Vi har hoteller og apartments i Norge, Sverige, Brussel og Rotterdam. Våre hotellkonsepter Budget, City og Conference er skreddersydd for å møte våre gjesters behov. Thon Hotels – hoteller for alle anledninger.

Aker ASA

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder. Vi har hoteller og apartments i Norge, Sverige, Brussel og Rotterdam. Våre hotellkonsepter Budget, City og Conference er skreddersydd for å møte våre gjesters behov. Thon Hotels – hoteller for alle anledninger.

VG

VG ble startet av motstandsmenn i 1945, og er i dag landets største avis og folkets førstevalg som nyhetsdestinasjon.

Sparebank1 Østlandet

Bankens strategi innebærer en sterk satsing i de lokalområdene hvor banken er representert, både innenfor personmarked (PM) og bedriftsmarked (BM).

Oslo Pensjonsforsikring

Konsernet Oslo Pensjonsforsikring består av de to forsikringsselskapene Oslo Pensjonsforsikring AS og Oslo Forsikring AS.

Avarn Security

Avarn Security er en totalleverandør av sikkerhetsløsninger til offentlige og private virksomheter.

Söderberg & Partners

Söderberg & Partners er et av Nordens største selskap innen forsikringsmegling og forsikringsrådgivning.

Wist Mikaelsen & Gifstad AS

Wist Mikaelsen & Gifstad utfører alle typer elektroarbeider for private og næringslivskunder, og vektlegger en god dialog for å levere god kvalitet til avtalt tid og pris.

Zenith Eiendom AS

Zenith Eiendom AS ble startet i 2002 og har i dag 29 ansatte. Selskapet forvalter ca. 335 000 kvm næringseiendom, til en samlet verdi av ca. NOK 5 mrd.

NEP Norway AS

NEP Norway is the largest broadcast service provider in Norway and is proud to work with the leading broadcasters and content owners in Norway.

Omnilink

Din totalleverandør innen rekruttering, bemanning og konsulentformidling.

Naboen Utleie

Vi leier ut utstyr, verktøy og maskiner, til store og små bedrifter, samt folk flest. Glade og fornøyde kunder skal sikre en sunn og voksende forretningsdrift. Vi skal sette folk i stand til å klare seg selv. Vi er grundige, kunnskapsrike, miljøbevisste og folkelige.

AGA SpinnOff AS

Vi skal gi næringslivet et variabelt og fleksibelt kundepleieprogram etter kundens behov og som over tid bygger sterke relasjoner mellom partene og skaper verdi.

Koment Explorer

KOMENT leverer skreddersydde produksjoner for film, web, mobil, SoMe, design, animasjon, arenaproduksjon, sampling, event, content marketing, aktivering av sponsorater, reiser og profileringsprodukter.

Logitech Norway AS

Logitech selger produkter i nesten alle land verden rundt og har utviklet seg til et flermerkeselskap som utvikler produkter som knytter sammen mennesker gjennom musikk, spill, video og databehandling.

Moss Isolasjonsservice

Spesialkompetanse på isolering. Vi utfører isolering, mantling for varme, kulde, lyd og brann på: Fjernvarme, kjøle- og fryseanlegg, ventilasjon, rørledninger, kjeler og tanker, beholdere og teknisk utstyr.

T. Myhrvold AS

Myhrvold-Gruppen ble etablert i 1909 og er i Norge, Sverige og Danmark. Vi er ca. 120 ansatte og representerer flere ledende produsenter i bransjen. Vi har et landsdekkende salgs- og serviceapparat med høy kompetanse.

Norsk Radiokommunikasjon

Har bedriften din et stort behov for rask og pålitelig talekommunikasjon? Da er det ikke noe samband som slår digital radiokommunikasjon!

Oslo Bedriftsidrettskrets

Fysisk aktivitet bidrar til trivsel på arbeidsplassen, ansatte blir i bedre fysisk og psykisk form. Vi tilbyr alt av tradisjonell seriespill som blant annet fotball, håndball og innebandy, i tillegg til indiviuduelle aktiviteter eksempelvis løp, sykkel og friidrett.

Oslo Stillasutleie

Oslo Stillasutleie har spesialisert seg på montering og utleie av stillas til alle typer bygg. Vi er hele tiden oppdatert på markedet og kundens behov. Dette er et hovedmål for oss. Vi setter kunden i sentrum og vil derfor alltid yte en ekstra god service.

Rune R. Olsen Rørleggerfirma

Rørleggertjenester til private og bedrifter i Oslo og omegn.

Prime Executive

Den viktigste oppgaven i ledelse er å ansette og utvikle de rette menneskene. Prime er spesialister på rekruttering, vurdering og utvelgelse av ledere og andre nøkkelpersoner til norsk arbeidsliv.

Renholdscompaniet

Vi holder til i Oslo sentrum og tilbyr renholdstjenester til en kvalitetsbevisst kundegruppe som ønsker å finne frem til gode løsninger ved langsiktig samarbeid.

Advokatfirma Haavind

Haavind er et av Norges ledende advokatfirmaer, med over hundre advokater – samtlige lokalisert i vårt kontor i Bygdøy allé 2 i Oslo. Vi er et fullservice advokatfirma og har flere av de største selskapene i Norge, samt statlige og kommunale foretak som faste kunder.

Motor Forum Oslo

Motor Forum kjeden vil være kjent for sin kundetilfredshet. I arbeidet for kunden skal Motor Forums medarbeiderne i frontlinjen være behovsorientert, serviceorientert og kvalitetsorientert.

Arctic Capital

Arctic Capital AS is the capital raising vehicle for direct investments in the Arctic group. Our primary focus is on real estate, shipping and offshore through investments in equity and debt structures.

Østfold Gress

Østfold Gress AS er Norges største ferdigplen produsent. Ferdigplen er ferskvare som leveres enten som store eller små ruller.

Klein Group

Our main areas of business is to provide consulting services to third party clients, conduct high-yield stock investments and long-term real estate investments.

Giraff Media

Giraff Media tilbyr annonsering på digitale reklameskjermer. Våre skjermer er plassert på sentrale steder i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

Bjerke Ventilasjon

Bjerke Ventilasjon er et allsidig fagmiljø og en komplett leverandør og montør ventilasjonsanlegg til større bygg.

Byggentreprenør Håkon Hansen

Siden vår etablering i 1987, har vi kunnet vise til en mengde med store og prestisjefylte prosjekter.

Varme & Bad

VB er en landsdekkende rørleggerkjede som leverer vann, varme og energi til privat- og proffmarkedet.

Bredbånd og Kabel-TV Service

Prosjektering og prosjektledelse Fibernett Kabeltv-nett (HFC) Graving og trekking av kabler i rør og i luften

Relokator / FMG

Med Relokator som samarbeidspartner, kan din bedrift fokusere på “core business”.

Expoline

Expoline AS er en av Norges ledende leverandører av eksponeringsmateriell til næringslivet. Hos oss som totalleverandør, finner du alt du trenger av eksponerings og markedsmateriell.

ForretningsNettverket

ForretningsNettverket er en arena for bedrifter som ønsker nye forretningsmuligheter.

 

 

 

 

Fiala Regnskap

Vårt mål er å gjøre din hverdag enklere, og vi gjør alt for å assistere deg med bl.a. følgende: Regnskapstjenester, Selvangivelse, Rådgivning, Skatt og avgift, Firmaetablering, Fakturering, Årsregnskap

Kredinor

Masse skryt til Klubb Ullevaal for både opplegg, oppfølging før, omgivelser under, og rammene rundt arrangementene som ble avviklet i 2019!

OPUS Finance Recruitment

OPUS har siden 2002 vært et ledende rekrutterings- og konsulentselskap på økonomistillinger for spesialister og ledere. Vi tilbyr management for hire, rekruttering og innleie innen økonomistyring, regnskap og finans.

AV Design

Din totalleverandør av audiovisuelle hjelpemidler. AV Design AS er et selskap med høy kompetanse innen totalløsninger av møterom, auditorium, museèr, messer, klasserom, kulturhus o.l.

Varde Hartmark

Varde Hartmark er Norges eldste konsulentmiljø, og siden 1928 har vi drevet effektiv problemløsning ved hjelp av nye og forbedrede metoder. Her får du ingen standardiserte løsninger. Vårt team består av alt fra hard core analytikere, til siviløkonomer, kommunikasjonseksperter og tidligere toppledere.

Idrettens Helsesenter

Idrettens Helsesenter (IHS) skal sørge for et best mulig behandlingstilbud for idrettsutøvere.

L.A. Lund

I 2001 var L. A. Lund AS med på å etablere Optimera og Montèr kjeden som overtok den operative virksomheten i L. A. Lund AS. I 2005 solgte L. A. Lund AS sitt engasjement i Optimera til franske St. Gobain, som er en av verdens største distributører av byggevarer.

Ellingard Collection

Med lidenskap og fokus på kompetanse og kvalitet, har vi gjennom mange år utfordret og utviklet mur-, naturstein- og gravferdsbransjen. Vårt unike fagmiljø med samarbeid på tvers av selskaper, er avgjørende for å løse komplekse utfordringer til avtalt tid, riktig kvalitet og pris.

Optimera

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 140 utsalgssteder, 2000 ansatte og nærmere 7 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér og Byggi.

Brødrene Dahl

Brødrene Dahl er Norges ledende VVS-grossist. Vårt sortiment omfatter alle produktområder fra baderomsmøbler til varmetekniske installasjonsprodukter.

Assemblin

Assemblin utformer, installerer og vedlikeholder tekniske system for luft, vann og energi. Løsninger du ofte ikke ser, men som får bygninger til å fungere og mennesker til å trives. Installert av dyktige medarbeidere med hjertet på rett sted.

Bravida

Nordens største totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenster for eiendommer. Bravida finnes på ca. 160 steder i Norge, Sverige, Danmark og Finland, hvorav 27 i Norge. Bravida AB ble et børsnotert selskap i 2015.

BANK 2

Vi har spesialisert oss på å tilby individuelt tilpassede løsninger til privatpersoner og selvstendige næringsdrivende som har behov for et alternativ til andre banker.

WEPACK

Klubb Ullevaal er vår prioriterte møteplass og et sted vi er stolt av å ta med kunder, samarbeidspartnere og kollegaer.

Fursetgruppen

Klubb Ullevaal er både genialt og flott! Vi har vært med siden starten, noe vi er veldig godt fornøyd med.

NXT OSLO Reklame & digitalbyrå

NXT Oslo Reklamebyrå er et reklame- og markedsføringsbyrå som leverer kommunikasjon i alle kanaler. Vi jobber fra innsikt og strategi i den ene enden til kreativitet og målbarhet i den andre.

Norsk Gjenvinning

Klubb Ullevaal er en viktig arena for oss både i forhold til å møte kunder.

Arctic Group

Arctic Group er en ledende, uavhengig leverandør av finansielle tjenester.

Akershus Eiendom

Akershus Eiendom er Norges ledende megler av næringseiendom, som har hjulpet deres kunder med rådgiving og bistand innen analyse, verdivurdering, transaksjon, leietakerrådgiving og utleie siden 1992.

Capra Consulting

Capra Consulting er et IT-konsulentselskap som har som rolle å inspirere gjennom innovativ teknologi og løsninger for hele bransjen. De tilegner, deler, bruker og utvikler kunnskap og løsninger for dem selv og for kundene sine.

Norsk Toppfotball (NTF)

Norsk Toppfotball (NTF) er en interesseorganisasjon som består av fotballklubbene som spiller i Eliteserien og OBOS-ligaen.

Fjordland

Ved å tilby ferdiglagde måltider og komponenter til måltider har Fjordland blitt et velkjent norsk merkevare som har forenklet hverdagen til det norske folk siden 1994.

Amendo Group AS

Amendo Group knytter sammen kassesystem, nettbutikk, betaling, lager og regnskap i en skybasert og brukervennlig plattform utviklet for fremtiden.

Snekker & Tømrer Service AS

Nobelsystem Scandinavia AS

Fotball Media

H2 Eiendom

Grønn Punkt AS

Grønt Punkt er et non-profit selskap som sørger for finansiering og organisering av returordningene for emballasjetypene glass, plast, metall, kartong, drikkekartong og bølgepapp.

Fjordkraft AS

Fjordkraft er en nasjonal strømleverandør som hver dag leverer strøm til de tusen hjem og til store og små arbeidsplasser i privat og offentlig sektor.