fbpx

Våre Klubb Ullevaal medlemmer

Handelsbanken

Handelsbanken har passert 205 milliarder i utlån til norske kunder. Vårt mål er å gi de beste kundene i både person- og bedriftsmarkedet Norges beste bankopplevelse gjennom personlig og lokal service, i tillegg til smarte løsninger og konkurransedyktige priser.

Thon Hotels

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder. Vi har hoteller og apartments i Norge, Sverige, Brussel og Rotterdam. Våre hotellkonsepter Budget, City og Conference er skreddersydd for å møte våre gjesters behov. Thon Hotels – hoteller for alle anledninger.

Aker ASA

Aker Solutions delivers integrated solutions, products and services to the global energy industry. We enable low-carbon oil and gas production and develop renewable solutions to meet future energy needs.

VG

VG ble startet av motstandsmenn i 1945, og er i dag landets største avis og folkets førstevalg som nyhetsdestinasjon.

Sparebank1 Østlandet

Bankens strategi innebærer en sterk satsing i de lokalområdene hvor banken er representert, både innenfor personmarked (PM) og bedriftsmarked (BM).

Avarn Security

Avarn Security er en totalleverandør av sikkerhetsløsninger til offentlige og private virksomheter.

Wist Mikaelsen & Gifstad AS

Wist Mikaelsen & Gifstad utfører alle typer elektroarbeider for private og næringslivskunder, og vektlegger en god dialog for å levere god kvalitet til avtalt tid og pris.

Zenith Eiendom AS

Zenith Eiendom AS ble startet i 2002 og har i dag 29 ansatte. Selskapet forvalter ca. 335 000 kvm næringseiendom, til en samlet verdi av ca. NOK 5 mrd.

NEP Norway AS

NEP Norway is the largest broadcast service provider in Norway and is proud to work with the leading broadcasters and content owners in Norway.

Omnilink

Din totalleverandør innen rekruttering, bemanning og konsulentformidling.

Naboen Utleie

Vi leier ut utstyr, verktøy og maskiner, til store og små bedrifter, samt folk flest. Glade og fornøyde kunder skal sikre en sunn og voksende forretningsdrift. Vi skal sette folk i stand til å klare seg selv. Vi er grundige, kunnskapsrike, miljøbevisste og folkelige.

AGA SpinnOff AS

Vi skal gi næringslivet et variabelt og fleksibelt kundepleieprogram etter kundens behov og som over tid bygger sterke relasjoner mellom partene og skaper verdi.

Koment Explorer

KOMENT leverer skreddersydde produksjoner for film, web, mobil, SoMe, design, animasjon, arenaproduksjon, sampling, event, content marketing, aktivering av sponsorater, reiser og profileringsprodukter.

Logitech Norway AS

Logitech selger produkter i nesten alle land verden rundt og har utviklet seg til et flermerkeselskap som utvikler produkter som knytter sammen mennesker gjennom musikk, spill, video og databehandling.

T. Myhrvold AS

Myhrvold-Gruppen ble etablert i 1909 og er i Norge, Sverige og Danmark. Vi er ca. 120 ansatte og representerer flere ledende produsenter i bransjen. Vi har et landsdekkende salgs- og serviceapparat med høy kompetanse.

Rune R. Olsen Rørleggerfirma

Rørleggertjenester til private og bedrifter i Oslo og omegn.

Renholdscompaniet

Vi holder til i Oslo sentrum og tilbyr renholdstjenester til en kvalitetsbevisst kundegruppe som ønsker å finne frem til gode løsninger ved langsiktig samarbeid.

Advokatfirma Haavind

Haavind er et av Norges ledende advokatfirmaer, med over hundre advokater – samtlige lokalisert i vårt kontor i Bygdøy allé 2 i Oslo. Vi er et fullservice advokatfirma og har flere av de største selskapene i Norge, samt statlige og kommunale foretak som faste kunder.

Motor Forum Oslo

Motor Forum kjeden vil være kjent for sin kundetilfredshet. I arbeidet for kunden skal Motor Forums medarbeiderne i frontlinjen være behovsorientert, serviceorientert og kvalitetsorientert.

Arctic Capital

Arctic Capital AS is the capital raising vehicle for direct investments in the Arctic group. Our primary focus is on real estate, shipping and offshore through investments in equity and debt structures.

Bjerke Ventilasjon

Bjerke Ventilasjon er et allsidig fagmiljø og en komplett leverandør og montør ventilasjonsanlegg til større bygg.

Byggentreprenør Håkon Hansen

Siden vår etablering i 1987, har vi kunnet vise til en mengde med store og prestisjefylte prosjekter.

Bredbånd og Kabel-TV Service

Prosjektering og prosjektledelse Fibernett Kabeltv-nett (HFC) Graving og trekking av kabler i rør og i luften

Expoline

Expoline AS er en av Norges ledende leverandører av eksponeringsmateriell til næringslivet. Hos oss som totalleverandør, finner du alt du trenger av eksponerings og markedsmateriell.

ForretningsNettverket

ForretningsNettverket er en arena for bedrifter som ønsker nye forretningsmuligheter.

Fiala Regnskap

Vårt mål er å gjøre din hverdag enklere, og vi gjør alt for å assistere deg med bl.a. følgende: Regnskapstjenester, Selvangivelse, Rådgivning, Skatt og avgift, Firmaetablering, Fakturering, Årsregnskap

OPUS Finance Recruitment

OPUS har siden 2002 vært et ledende rekrutterings- og konsulentselskap på økonomistillinger for spesialister og ledere. Vi tilbyr management for hire, rekruttering og innleie innen økonomistyring, regnskap og finans.

L.A. Lund

I 2001 var L. A. Lund AS med på å etablere Optimera og Montèr kjeden som overtok den operative virksomheten i L. A. Lund AS. I 2005 solgte L. A. Lund AS sitt engasjement i Optimera til franske St. Gobain, som er en av verdens største distributører av byggevarer.

Ellingard Collection

Med lidenskap og fokus på kompetanse og kvalitet, har vi gjennom mange år utfordret og utviklet mur-, naturstein- og gravferdsbransjen. Vårt unike fagmiljø med samarbeid på tvers av selskaper, er avgjørende for å løse komplekse utfordringer til avtalt tid, riktig kvalitet og pris.

Brødrene Dahl

Brødrene Dahl er Norges ledende VVS-grossist. Vårt sortiment omfatter alle produktområder fra baderomsmøbler til varmetekniske installasjonsprodukter.

Assemblin

Assemblin utformer, installerer og vedlikeholder tekniske system for luft, vann og energi. Løsninger du ofte ikke ser, men som får bygninger til å fungere og mennesker til å trives. Installert av dyktige medarbeidere med hjertet på rett sted.

WEPACK

Wepack er spesialister på de aller fleste typer pakkeoppdrag!

Fursetgruppen

Klubb Ullevaal er både genialt og flott! Vi har vært med siden starten, noe vi er veldig godt fornøyd med.

NXT OSLO Reklame & digitalbyrå

NXT Oslo Reklamebyrå er et reklame- og markedsføringsbyrå som leverer kommunikasjon i alle kanaler. Vi jobber fra innsikt og strategi i den ene enden til kreativitet og målbarhet i den andre.

Norsk Gjenvinning

Klubb Ullevaal er en viktig arena for oss både i forhold til å møte kunder.

Arctic Group

Arctic Group er en ledende, uavhengig leverandør av finansielle tjenester.

Norsk Toppfotball (NTF)

Norsk Toppfotball (NTF) er en interesseorganisasjon som består av fotballklubbene som spiller i Eliteserien og OBOS-ligaen.

Nobelsystem Scandinavia AS

Fotball Media

Bravo Norge AS

Bravo leverer IT-og AV utstyr, som en driftet tjeneste. Det vil si at Bravo kan stå for hele din digitale infrastruktur, uansett omfang!

First House

First House tilbyr rådgivere med unik erfaring fra norsk nærings- og samfunnsliv.

Elektro Fiber AS

Elektro Fiber As ble stiftet Januar 2014, men mange av oss har fartstid i bransjen siden 2000. Elektro Fiber AS lever av å levere kvalitet og holder våre ansatte kurset og oppdatert til enhver tid. Vi leverer alt av Elektro og Telekommunikasjon.

Panasonic Norway

Panasonic Nordic har virksomhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Island. Den nordiske organisasjonen har rundt 80 ansatte og hovedkontoret ligger i Stockholm.

Audun Mathisen (Stenfjell)

Duero AS

Carnegie AS, Project Finance

Carnegie has held a central position in Nordic business for more than 200 years. In the 19th century as a trading house. And for the past century as a financial adviser. Today, we are the leading investment and private bank in the Nordic region.

Dachser Norway AS

Historien om DACHSER illustrerer perfekt hvordan et dynamisk selskap kan utvikle og tilpasse seg i tråd med teknologisk fremgang og påvirkningen av globalisering på logistikkbransjen.

Pensum Group AS

Skreddersydde og gjennomtenkte produktløsninger innen kapitalforvaltning, corporate finance, forsikringsmegling og business services

Asto Elektro

Elektroentreprenør som tilbyr elektrikertjenester, rådgivningstjenster og tilstandskontroll. Utfører tjenester innenfor både sterkstrøm og svakstrøm.

Safedeck Internationale AS

Vi har ekspertisen og produktsortimentet som gjør oss til en sikker og trygg samarbeidspartner opparbeidet gjennom 10 års erfaring.

ProUnite AS

We are proud of being a credible and trustworthy partner, and an enabler of unique experiences – for those who love sports, those who love esport or even better; those who love both.

JK Eiendom

JK Eiendom driver med salg og kjøp av eiendom. Utleie av boliger, leiligheter og større lokaler. Er også med i større prosjekter som utvikling av leilighetskomplekser.

Players Management Group AS

Gustav Holding AS

Aker BP AS

BS Undervisning

Energima AS

K-Concept AS

Mobility AS