18. april 2023

Motebors

Møtebørs

18. APRIL
2023

Dager
Timer
Minutter
Dette er et tidligere arrangement.

Forretningsnettverket ønsker deg velkommen til årets første Møtebørs!

Møtebørsen arrangeres i samarbeid med OABIK Nettverket, Bjerkebanen, ForretningsNettverket, Klubb Ullevaal og andre inviterte bedrifter/organisasjoner.

Hva er en møtebørs?
Møtebørsene organiserer korte bedriftsmøter der målet er å kjøpe og selge varer og tjenester. Møtene organiseres slik at din bedrift treffer inntil 8 bedrifter på 2 timer. I møtene får man mulighet til å selge seg inn med sine produkter og tjenester, og samtidig også få gode tilbud på produkter og tjenester fra de andre bedriftene som deltar på møtet.

Målet med møtebørsen er å etablere nye kunderelasjoner på tvers av nettverk og sponsorpooler fra de ulike nettverkene. Du vil treffe nye og «kalde kontakter» gjennom møtene og den uformelle minglingen mellom deltagerne.

Organiseringen av speedmøtene under møtebørsen blir gjort på bakgrunn av bransje, ønsker og svar som er kommunisert i forkant av møtebørsen. Alle bedrifter som melder seg på til møtebørsen, vil blant annet bli forespurt om:

  • hvilken bransje det jobbes mest mot i ditt salgsarbeid: helse, hotell & restaurant, eiendom, bygg & anlegg, utdanning, finansielle tjenester/regnskap, evt. alle typer bransjer
  • hvilken kontaktperson er det du helst ønsker kontakt med i ditt salgsarbeid
  • hvilket omsetningsnivå ønsker du at bedriftene i møtene har for siste driftsår; over eller under 25 millioner, evt. om dette ikke er av betydning
  • du helst vil møte bedrifter med mer eller mindre enn 10 ansatte, eller om dette ikke har betydning
  • alle typer bedrifter er interessante å møte under møtebørs, ingen spesielle preferanser mht. punktene over

Dette gjøres for å organisere interessante speedmøter for bedriftene som deltar på møtebørsen. Nettverkene har over 200 bedrifter i sine nettverk, og vi vil invitere inntil 40 bedrifter til møtebørsen. Du vil ikke få møtt alle bedriftene til speedmøter under møtebørsen, men du vil sannsynligvis treffe bedrifter som oppfyller noen av dine kriterier for virksomheter du ønsker å møte. Det vil dermed bli lettere for hver enkelt deltager å få et målrettet utbytte av møtebørsen.

Arrangementet er gratis for Klubb Ullevaal-medlemmer.

Frokost serveres i restauranten fra klokken 08.00 og frem til møtebørsstart. Alle påmeldte firmaer settes opp med spennende selskaper fra bedriftsnettverkene til arrangørene.

Ser frem til å ønske dere velkommen til møtebørs!