16. november 2023

Privatlandskamp

1024px Norway national football team logo.svg
Dager
Timer
Minutter

2-0

16. november
18:00

1920px Faroe Islands Football Association logo.svg

Jørgen Strand Larsen 3'

Oscar Bobb 24'

Marcus Holmgren Pedersen 80'

53' Andrias Edmundsson

79' Petur Knudsen

Velkommen til landskamp!

Her er menyer og praktisk informasjon:

Rodt konsept
Hvitt konsept
Blatt Konsept
Folke VIP 2
Firmalosje 1
VinduslosjeA 1

Faglig Oppvarming

301 12675784 min

Privatlandskamp

Vi inviterer til årets siste Faglig Oppvarming i Ullevaal Panorama. Fjørtoft med gjester oppsummerer Klubb Ullevaal sesongen så langt.

Vi skal også se inn i fremtiden. Til dette får vi besøk av Håkon Grøttland fra Norges Fotballforbund. Den formelle tittelen er seksjonsleder spiller og trenerutvikling.

Håkon har sett alle talentene fra første samling og til de står i full blomst. Han har full oversikt over de neste talentene vi snart får se på Ullevaal Stadion.

j15 equinor 11

Billettinformasjon

App interface

Billetter

Din billett kommer i NFFs billett-app.

App interface

Ønsker du å invitere noen med på kamp?

Skjermbilde31

Last ned mal!

Skjermbilde31

Vi gjør det enkelt for deg! Fyll inn de detaljene du ønsker for å lage en personlig logo du kan sende ut til dine gjester. Vi har lagt ved noen notater, slik at du ikke glemmer noe!

Du kan redigere invitasjonen i PowerPoint, og eksportere til PDF. Har du ikke mulighet til å bruke PowerPoint, kan du ta kontakt med oss, så hjelper vi deg:)

Faglig Oppvarming

301 12675784 min

Jan Åge Fjørtoft

Norge – Serbia, Ullevaal Stadion.
Dagen hovedgjest er Egil Østenstad. 18 landskamper for Norge. I tillegg til 7 år i Premier League. Etter sin fotballkarriere har Egil først vært leder i Viking, mens han i de siste årene har jobba i næringslivet. I sommer ble det klart at han blir «finansdirektør» for Team Haaland.
I samtalen med Jan Åge Fjørtoft skal han snakke blant annet om dette, og Jan Åge skal fortelle om sitt arbeid med Erling Haaland-dokumentaren «Valget».
De vil også prate om » brandet Premier League» og ta oss med bak kullissene i denne ligaen.
Vi vil også til slutt få besøk av VG´s fotballkommentator «Svea» som vil gi oss siste nytt fra det norske herrelandslaget